Puncte cheieGenereaza D406 - SAF-T. integrat cu e-Factura si e-Transport

Puteti genera fisierul standard de audit SAF-T. Din 01.01.2023 vor depune si contribuabilii mijlocii.

Genereaza fisierul xml pentru e-Factura/e-Transport si le trimite in SPV.

Preia facturile primite in SPV si le poate inregistra automat in contabilitate.


1. Poti lucra impreuna cu colegii in acelasi timp, in aceeasi firma. Din orice locatie

Datorita faptului ca programul este de timp client-server, accesarea datelor se poate face din orice calculator. Puteti lucra fie de la birou, puteti continua sa lucrati acasa, atunci cand aveti timp sau lucruri urgente de facut

Chiar daca se lucreaza in paralel, viteza de lucru este foarte buna, nu exista intarzieri datorate faptului ca lucreaza mai multe persoane in acelasi timp


2. Ai o evidenta clara a declaratiilor fiscale

Declaratiile fiscale se pot depune direct din program, preluarea indexului de depunere la ANAF se face automat. Recipisa se descarca automat imediat cum e disponibila.

Dupa depunere si receptie recipisa, fiecare declaratie va fi marcata ca depusa. In lista de declaratii vor fi evidentiate cele depuse si cele nedepuse.


3. Poti notifica administratorii firmelor, prin SMS/email ca le-ai depus declaratiile.

Comunicarea este importanta in relatiile de afaceri. Imediat cum depui o declaratie, ai posibilitatea de a trimite SMS sau email catre administratorul firmei si sa-l anunti ca i-ai depus declaratiile.

4. Contabilitatea primara si facturarea se pot face de angajatii firmei iar tu doar faci inchiderile

De multe ori, gestiunea produselor nu se face de firma de contabilitate ci de angajatii clientilor ei. Ce ati zice daca clientii dvs. si-ar inregistra facturile de marfa, si-ar face NIR-urile, ar emite facturile catre clienti iar dvs. ati face numai eventuale verificari si inchiderile de luna? Este extrem de simplu, clientii dvs. au NIR-urile intocmite in timp real, riscul de a fi gasiti faca documente justificative este inexistent. Pentru ca actele sunt la ei.

Ce faceti cu timpul liber? Il utilizati pentru a va mari portofoliul de clienti sau pentru a va relaxa. Depinde ce obiective personale aveti.

5. Daca factura furnizorului a fost generata cu Tigriscont, vei putea prelua automat reperele din ea.

Doar alegi furnizorul, numarul facturii, data si un cod de autorizare tiparit pe factura - iar reperele vor fi preluate imediat. In cateva secunde ai generat un NIR, chiar daca are 30 de randuri :)

6. Siguranta datelor

Va puneti problema ce se intampla cu datele voastre. Daca nu dispar sau daca nu le mai puteti accesa.


In mod cert, datele sunt in mult mai mare siguranta in cloud decat in propriul dvs. calculator. Ele sunt salvate zilnic in mai multe locatii securizate.


Ca sa stati linistiti, va puteti salva bazele de date ale firmelor si in propriul dvs. calculator, doar sa stiti ca aveti controlul lor.


Cand se face salvarea?


Chiar daca propriul dvs. calculator se viruseaza, dispare, se deterioreaza, "ia foc", va cumparati altul, reinstalati programul iar datele le veti gasi exact cum le-ati lasat..

Poti uita de functii din alte programe de intretinere baze de date ori de reparare ori de reindexare.

7. Iti Impresionezi clientii cu servicii cu valoare adaugata

Daca ai clienti carora chiar le pasa de afacerea lor iar, pentru ei, contabilitatea nu este doar un rau necesar, le poti da acces la anumite rapoarte.

Nu pot sa-ti modifice datele ci doar sa vada anumite rapoarte si grafice.

1. Ai o evidenta contabila clara si la zi.

Contabilitatea primara se poate face chiar de proprii dvs. angajati. Acest lucru inseamna ca ai in orice moment NIR-uri, facturi, evidenta clienti, furnizori. Stii multe lucruri fara sa iti intrebi contabilul.


2. Poti avea acces la propriile date

Chiar daca ai externalizat serviciile de contabilitate, poti avea acces la propria baza de date. Nu este nevoie de transferuri de date, emailuri cu rapoarte, etc.

3. Ai acces prin internet la multe statistici referitoare la propria firma

Vrei sa stii ce sold ai la casa sau banca? Cum ti-au crescut veniturile sau cheltuielile cat timp esti plecat? Cum au evoluat veniturile, cheltuielile, datoriile pe parcursul mai multor luni?

4. Poti da acces partenerilor tai de afaceri (clienti/furnizori) pentru a-si consulta fisele lor in raport cu tine

Accesand aplicatia web dedicata, partenerii tai de afaceri isi vor putea consulta fisa lor in raport cu tine oricand, de oriunde, in acest fel riscul necorelarilor intre dvs. si partenerii dvs. este minim.

5. Iti poti incasa clientii folosind aplicatia Android TigriscontMobile.

Daca dispui de un telefon sau tableta cu Android si de o imprimanta portabila (cum au curierii, de ex.), poti emite chitantele direct la clientii tai.


© Design by W3layouts